اطلاعیه شماره ۹: زمان و نحوه ثبت نام داوطلبان معاف از آزمونی که اقدام به ثبت نام اولیه نکرده‌اند

به اطلاع آن دسته از داوطلبان تحصیل در جامعة الزهراء (سلام الله علیها) که شرایط معافیت از آزمون را دارا هستند، ولی در بازه زمانی ثبت نام اقدام به ثبت نام اولیه ننموده‌اند، می رساند که امکان ثبت نام شما در بازه زمانی 10 تا 20 تیرماه 1398 فراهم شده است. برای این منظور، لازم است در یکی از تاریخهای ذکرشده به سامانه «ارسال و پیگیری درخواستها» مراجعه نمایید و درخواست خود را به همراه مدرک اثبات کننده شرایط معافیت ارسال فرمایید. درخواستها بعد از 20 تیرماه بررسی شده و ننیجه آن حداکثر تا 30 تیرماه از بخش «پیگیری و مشاهده پاسخ درخواست ارسالی» به اطلاع متقاضی خواهد رسید و شیوه ثبت نام سامانه ای داوطلبان دارای شرایط از همین طریق توضیح داده خواهد شد.

توجه: به درخواست‌هایی که قبل و بعد از بازه زمانی ذکرشده (10 تا 20 تیر 1398) ارائه شوند، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

شایان ذکر است که شرایط معافیت از آزمون به شرح ذیل است:

الف) سطح 2:

1. فارغ التحصیلان دارای معدل کل 19 و بالاتر مشروط بر آن که بیش از یک سال از فارغ التحصیلی آنها نگذشته باشد؛

2. دارندگان مدرک حفظ کل قرآن یا نهج البلاغه یا صحیفه سجادیه از وزارت فرهنگ و ارشاد یا سازمان تبلیغات یا سازمان اوقاف و امور خیریه؛

3. دارندگان رتبه های اول تا سوم المپیادها و جشنواره های علمی کشوری یا بین المللی؛

4. پزشکان یا دارندگان مدرک دکتری در رشته‌های غیرپزشکی؛

5. فارغ التحصیلان دارای معدل کل 18 و بالاتر از مدارس هدی مشروط بر سپری نشدن بیش از 1 سال از فارغ التحصیلی آنها.

ب) بازپذیری: طلاب دارای مدرک سطح 1 حوزه با معدل کل 19 و بالاتر، مشروط بر آن که بیش از 2 سال  از زمان فارغ التحصیلی آنها نگذشته باشد.

ج) سطح 3: آن دسته از فارغ التحصیلان سطح 2 جامعة الزهراء (سلام الله علیها) که معدل کل آنها 19 و بالاتر بوده و بیش از 2 سال از فارغ التحصیلی آنها نگذشته باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره می‌توانید به دفترچه راهنمای سطح مورد نظر مراجعه فرمایید:

دفترچه راهنمای سطح 2

دفترچه راهنمای سطح 3