ثبت نام مصاحبه پذیرفته شدگان سطح ۳ و ۴

به اطلاع داوطلبان محترم سطح 3 و 4 می رساند ثبت نام مصاحبه تا ساعت 14 روز سه شنبه، 18 تیر، امکان پذیر است. داوطلبانی که ثبت نام خود را کامل نکرده اند، لازم است نسبت به تکمیل ثبت نام و اخذ کارت ورود به جلسه اقدام نمایند. لطفاً قبل از ثبت نام،به نکارت ذیل توجه نمایند:

1.  مصاحبه ها فقط در جامعة الزهراء (سلام الله علیها) برگزار می شود؛ بنابراین، در صورتی که ساکن شهر قم نیستید، لازم است پیش بینی لازم را برای حضور در شهر «قم» در روز مصاحبه داشته باشید.

2. پیش از ثبت نام «دفترچه راهنمای مصاحبه» را به دقت مطالعه بفرمایید. برای از اطلاع از نحوه بارگذاری حتماً  به «راهنمای تنظیم و بارگذاری مدارک» و «راهنمای تصویری سامانه مصاحبه» مراجعه نمایید تا دچار مشکل در روند بارگذاری مدارک و تکمیل ثبت نام نشوید.

3. برای ثبت نام حتماً از کامپیوتر و لپ تاپ و ترجیحاً مرورگر فایرفاکس (موزیلا) استفاده کنید. در صورت استفاده از تب لت و گوشی احتمالاً اختلالاتی در روند ثبت شما به وجود خواهد آمد.

4. هر داوطلب باید در دو مصاحبه عمومی (گزینشی) و علمی شرکت نماید. مدت زمان تقریبی مصاحبه عمومی 40 تا 60 دقیقه و مصاحبه علمی بین 30 تا 40 دقیقه است.

5. ساعتی که توسط داوطلب در سامانه مصاحبه انتخاب می شود، مربوط به مصاحبه عمومی است و سامانه به طور خودکار، زمان مصاحبه علمی داوطلب را بر اساس این ساعت انتخاب می کند. این ساعت در کارت ورود به جلسه آزمون درج خواهد شد. تاریخ و روز مصاحبه علمی با تاریخ و روز مصاحبه عمومی یکی است.

6. لازم است از کارت ورود به جلسه مصاحبه پرینت بگیرید و در روز مصاحبه به همراه اصل تمامی مدارک بارگذاری شده در سامانه، به کارشناس پذیرش ارائه نمایید. در صورت نقص در مدارک، مصاحبه انجام نخواهد شد.

7. پذیرفته شدگان آزمون سطح 4 در صورتی که درخواست استفاده از امتیاز سوابق آموزشی - پژوهشی را دارند، لازم است علاوه بر درج اطلاعات مربوط به این سوابق در سامانه ثبت نام مصاحبه، اصل تمامی مدارک مرتبط با سوابق مذکور را در زمان مصاحبه علمی به کارشناس گروه علمی تحویل دهند.

8. در صورت نیاز به اخذ مجدد کارت مصاحبه، می توانید به بخش «دریافت مجدد کارت مصاحبه» در سامانه پذیرش مراجعه کنید.

9. داوطلبان لازم است یک ساعت قبل از مصاحبه عمومی و 20 دقیقه قبل از مصاحبه علمی در محل اختصاصی این مصاحبه ها حاضر باشند و نسبت به ارائه مدارک خود به کارشناسان هر بخش اقدام نمایند.

10. مصاحبه عمومی توسط سنجش و پذیرش و مصاحبه علمی توسط گروه های علمی صورت می گیرد.

11. به داوطلبانی که محدودیت زمانی برای حضور در جامعة الزهراء و جلسه مصاحبه دارند توصیه می شود در اولین فرصت اقدام به ثبت نام کنند.

توجه: لطفاً قبل از ثبت نام نکات فوق و دفترچه راهنمای مصاحبه را به دقت مطالعه بفرمایید. در صورت بروز اشکال یا ابهام از سامانه «ارسال و پیگیری درخواستها» اقدام به ارسال درخواست یا پرسش خود نمایید. بیشتر موارد در کمتر از 24 ساعت پاسخ داده خواهد شد و شما می توانید پاسخ را در بخش «پیگیری و نمایش پاسخ درخواست» مشاهده کنید.

دفترچه راهنمای مصاحبه

سامانه ثبت نام مصاحبه