زمان و نحوه ثبت نام داوطلبان معاف از آزمونی که موفق به ثبت نام اولیه نشده اند

به اطلاع آن دسته از داوطلبان تحصیل در جامعة الزهراء (سلام الله علیها) که شرایط معافیت از آزمون را دارا هستند، ولی در بازه زمانی ثبت نام اقدام به ثبت نام اولیه ننموده‌اند، می رساند برای این منظور، لازم است تا تاریخ 20 تیر به سامانه «ارسال و پیگیری درخواستها» مراجعه نمایید و درخواست خود را به همراه مدرک اثبات کننده شرایط معافیت ارسال فرمایید. درخواستها بعد از 20 تیرماه بررسی شده و نتیجه آن حداکثر تا 30  تیرماه از بخش «پیگیری و مشاهده پاسخ درخواست ارسالی» به اطلاع متقاضی خواهد رسید و شیوه ثبت نام سامانه ای داوطلبان دارای شرایط از همین طریق توضیح داده خواهد شد.

توجه: به درخواست‌هایی که بعد از بازه زمانی ذکرشده (20 تیر 1399) ارائه شوند، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

شایان ذکر است که شرایط معافیت از آزمون به شرح ذیل است:

الف) سطح 2:

1. حافظان کل قرآن کریم یا نهج البلاغه و یا صحیفه سجادیه با ارائه گواهی به روز معتبر از سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛

توجه: دارندگان مدارک حفظ از دیگر مراکز، امکان استفاده از شرایط معافیت را ندارند و در صورت عدم شرکت در آزمون، مردود اعلام خواهند شد. همچنین ارائه مدرک رسمی حفظ کل برای معافیت از آزمون ضروری است و گواهی نامه پایان دوره آموزشی حفظ کل، مورد قبول نیست.

1. رتبه‌های اول تا سوم المپیادها و جشنواره های علمی دانش آموزی کشور با ارائه گواهی معتبر؛

توجه: رتبه‎های اول تا سوم جشنواره‎های استانی از آزمون معاف نیستند.

1. دارندگان مدرک دکتری و پزشکان.
  2. دارندگان مدرک دیپلم و بالاتر با معدل 18 و بیشتر (در صورتی که آخرین مدرک تحصیلی آنها با معدل 18 و بیشتر باشد).

تبصره: دارندگان مدرک پیش دانشگاهی می توانند بر اساس معدل کل مدرک دیپلم خود از شرط معافیت استفاده کنند. اما مبنای معافیت داوطلبان مقاطع بالاتر، مدرکی است که برای پذیرش به جامعة الزهراء ارائه نموده‌اند.

1. دانش آموزان سال دوازدهم دبیرستان و هنرستان که معدل کل سال یازدهم آنها 18 و بالاتر باشد.
  2. داوطلبان در حال تحصیل در سال آخر مقطع کاردانی، کارشناسی یا کارشناسی ارشد که معدل آخرین نیمسال تحصیلی گذرانده آنها 18 و بیشتر باشد.

ب) بازپذیری: دارندگان مدرک سطح 1 با معدل کل 19 و بالاتر، مشروط به سپری نشدن بیش از دو سال از زمان فارغ التحصیلی (فارغ التحصیلان 1 آذر 1396 به بعد)، از آزمون معاف هستند.

ج) سطح 3: دارندگان مدرک سطح 2 با معدل کل 18 و بالاتر در صورت دارا بودن شرط ذیل:

1. فارغ التحصیلان جامعة الزهراء: بیش از 4 سال از زمان فارغ التحصیلی آنها نگذشته باشد. بر این اساس، تاریخ فارغ التحصیلی آنها باید سال 1394 یا بعد از آن باشد.
  2. فارغ التحصیلان مدارس دارای مجوز از مرکز مدیریت خواهران (مراکز مدیریت قم و خراسان): بیش از 2 سال از زمان فارغ التحصیلی آنها نگذشته باشد. بر این اساس، تاریخ فارغ التحصیلی آنها باید سال 1396 یا بعد از آن باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به دفترچه راهنمای سطح مورد نظر مراجعه فرمایید:

دفترچه راهنمای سطح 2

دفترچه راهنمای بازپذیری