آغاز زمان ثبت نام آزمون سال تحصیلی ۹۸-۹۷

به اطلاع کلیه داوطلبان محترم می رساند سامانه خرید کارت و ثبت نام آزمون  ورودی سال تحصیلی 98-97 از ساعت 12 روز سه شنبه، 19 دی ماه 1396، فعال خواهد شد.

یادآوری‌ها:

1- زمان ثبت نام از تاریخ 19 دی  تا  12 بهمن 1396

2- امکان ثبت نام دارندگان مدرک کارشناسی در رشتههای همسو(هم خوان) برای مقطع سطح 3وجود داردبرای آگاهی به دفترچه راهنمای ثبت نام مراجعه فرمایید.

3- داوطلبان محترم لازم است به نکات ذیل توجه داشته باشند:

الف: مقطع سطح 2، ویژه داوطلبان جدید الورود است.

ب: برنامه بازپذیری سطح 2 (کارشناسی ناپیوسته) ویژه طلابی است که دارای مدرک سطح یک  حوزه بوده یا 75 واحد درسی را در جامعه الزهراء یا حوزه های علمیه مصوب گذرانده باشند.

ج: طلابی که دارای سابقه حوزوی هستند، ولی تعداد واحد های گذرانده آنها کمتر از 75 واحد می‎باشد باید درآزمون ورودی سطح 2 ثبت نام نمایند. واحدهای گذرانده شده این افراد، بعد از پذیرش نهایی معادل سازی خواهد شد.

د: داوطلبانی که فاقد مدرک دیپلم باشند نمی‎توانند در آزمون این مرکز ثبت نام نمایند.

4-برای تهیه منابع آزمون می‎توانید به فروشگاه کتاب جامعه الزهراء( س) مراجعه نمایید یا با مراجعه به فروشگاه الکترونیک و انتخاب لینک كتب آزمون ورودي جامعه الزهراء(س) اقدام به سفارش منابع و خرید نمایید.

5. برای پرسش و یا ارسال درخواست درباره جزئیات ثبت نام، می توانید از طریق منوی «ارسال درخواست» در سامانه سنجش و پذیرش  اقدام فرمایید.

6- برای مشاهده و پیگیری درخواست های خود می توانید به منوی «پیگیری درخواست »در سامانه سنجش و پذیرش مراجعه نمایید.

دریافت دفترچه راهنمای ثبت نام سطح 2 (کارشناسی) ویژه داوطلبان جدید الورود

ورود به سامانه ثبت نام سطح 2

دریافت دفترچه راهنمای ثبت نام سطح 3 ویژه فارغ التحصیلان سطح 2 حوزه‌های علمیه و دارندگان مدرک کارشناسی در رشته‌های همسو

ورود به سامانه ثبت نام سطح 3