ثبت نام آزمون ورودی جامعه‌الزهرا (س) تا ۳۰ بهمن تمدید شد

مدیر پذیرش جامعه‌الزهرا(س) از تمدید ثبت نام ورودی جامعه‌الزهرا(س) تا ۳۰ بهمن‌ماه خبر داد. به گزارش روابط عمومی و بین الملل، «اباذر عمرانی فر» روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر با اعلام این مطلب، گفت: با توجه به درخواست‌های مکرر بانوان علاقه‌مند به تحصیل علوم دینی در جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به همراه ارائه فرصت به داوطلبانی که در بازه زمانی تعیین شده موفق به ثبت نام نشدند و همزمان با ایام الله دهه فجر، زمان ثبت نام تا پایان بهمن‌ماه ۱۳۹۶ تمدید شد. وی با تصریح بر اینکه متقاضیان شرکت در سطوح مختلف جامعه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) دفترچه راهنما را مطالعه کنند، عنوان کرد: ثبت نام تنها از طریق سامانه پذیرش به آدرس الکترونیکی http://paziresh.jz.ac.ir/‎ امکان‌پذیر است.

مدیر سنجش و پذیرش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) یادآور شد: داوطلبان می‌توانند برای دریافت پاسخ سؤالات خود ابتدا به سامانه پذیرش مراجعه و از بخش سؤالات متداول، نسبت به دریافت پاسخ خود اقدام کنند و در صورت نیاز، سؤالات و درخواست خود را از طریق سامانه پشتیبانی موجود در سامانه پذیرش ارسال و پیگیری نمایند.

حجت الاسلام و المسلمین عمرانی فر چند توصیه به متقاضیانی که هنوز ثبت نام نکرده‌اند، داشت که به شرح ذیل است:

۱ـ همانگونه که در سامانه پذیرش و دیگر بخش‌های سایت متذکر شدیم، داوطلبان لازم است قبل از ثبت نام و هر اقدامی، دفترچه راهنمای پذیرش را به دقت مطالعه کنند. اکثر سؤالاتی که به سامانه پشتیبانی ارسال شده، حاکی از عدم مطالعه دقیق دفترچه است.

۲ـ برای راحتی انجام ثبت نام و عدم مواجهه با ترافیک اینترنتی، پیشنهاد می‌شود ثبت نام خود را به روزهای پایانی ثبت نام موکول نکنید.

۳ـ از آنجایی که سامانه پذیرش، به صورت هوشمند طراحی شده است، پس از وارد کردن اطلاعات داوطلب، سامانه با توجه به اطلاعات ثبت شده، برنامه‌های آموزشی مجاز را جهت انتخاب، به شما نمایش می‌دهد؛ از این رو لازم است در ثبت اطلاعات داوطلب، نهایت دقت را داشته باشید.

۴ـ در صورت بروز خطا یا ایجاد سؤال، فقط از طریق سامانه پشتیبانی (واقع در سامانه پذیرش) اقدام به ارسال سؤال نمایید و از تماس تلفنی یا مراجعه حضوری به جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) خودداری کنید.

۵- داوطلبان محترم توجه کنند حتما اطلاعات ثبت نامی خود را در هنگام ثبت نام مشاهده نمایند و اگر فرد دیگری برای آنها ثبت نام می‌کند، قبل از تکمیل ثبت نام همه اطلاعات را بررسی و در صورت نیاز نسبت به اصلاح آن اقدام نمایند.

۶- داوطلبان باید اطلاعات کارت ثبت نام و تراکنش مالی خود را تا پذیرش نهایی نگهداری نمایند، چرا که تمامی خدمات از طریق سامانه بر پایه این اطلاعات می‌باشد.

۷- داوطلبانی که در هنگام خرید با تراکنش ناموفق مواجهه شده اند باید تا ۷۲ ساعت صبر نمایند و در صورت عدم برگشت مبلغ کسر شده از طریق راهنمایی که در سامانه برای پیگیری تراکنش ناموفق اعلام شده است،  اقدام نمایند.

ورود به سامانه پذیرش