اعلام نتایج پذیرش اولیه داوطلبان دوره پیوسته

آن دسته از طلاب برنامه های تمام وقت خوابگاهی و روزانه جامعه الزهراء که قبلاً در دوره پیوسته ثبت نام کرده بودند، می توانند نتیجه اولیه پذیرش خود را از لینک زیر و با استفاده از کد رهگیری ثبت نام خود مشاهده کنند.

طلابی که نتیجه پذیرش اولیه آنها به صورت «معاف از آزمون» اعلام شده، لازم است هم زمان با ثبت نام مصاحبه داوطلبان شرکت کننده در آزمون، در سامانه مصاحبه ثبت نام نمایند. با توجه به اعلام نتایج این داوطلبان در 31 اردیبهشت ماه، دفترچه راهنمای مصاحبه در همین تاریخ در سامانه ارائه خواهد شد که پذیرفته شدگان دوره پیوسته نیز می توانند با مراجعه به این دفترچه از زمان و نحوه ثبت نام و سایر جزئیات مربوط به مصاحبه های علمی و گزینشی مطلع شوند.

لازم به ذکر است که نتایج پذیرش اولیه سایر داوطلبان، اعم از داوطلبان شرکت کننده در آزمون و داوطلبان معاف از آزمون، طبق اعلام قبلی در تاریخ 31 اردیبهشت اعلام خواهد شد.

نتیجه اولیه پذیرش داوطلبان دوره پیوسته (ویژه طلاب دوره های تمام وقت خوابگاهی و روزانه جامعه الزهراء)