ثبت نام ورودی جامعة الزهرا (س) تا ۲۲ بهمن ۹۷ تمدید شد

مدیر پذیرش جامعه الزهرا، ازثبت نام ورودی جامعة الزهرا (س) تا 22 بهمن 97 خبر داد.

با توجه به درخواست‌های مکرر بانوان علاقه‌مند به تحصیل علوم دینی در جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) و به همراه ارائه فرصت به داوطلبانی که در بازه زمانی تعیین شده موفق به ثبت نام نشدند و همزمان با ایام الله دهه فجر، زمان ثبت نام تا 22 بهمن‌ماه 1397 تمدید شد.

وی با تصریح بر اینکه متقاضیان شرکت در سطوح مختلف جامعه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) دفترچه راهنما را مطالعه کنند، عنوان کرد: ثبت نام تنها از طریق سامانه پذیرش به آدرس الکترونیکی http://paziresh.jz.ac.ir/‎ امکان‌پذیر است.

مدیر سنجش و پذیرش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) یادآور شد: داوطلبان می‌توانند برای دریافت پاسخ سؤالات خود ابتدا به سامانه پذیرش مراجعه و از بخش سؤالات متداول، نسبت به دریافت پاسخ خود اقدام کنند و در صورت نیاز، سؤالات و درخواست خود را از طریق سامانه پشتیبانی موجود در سامانه پذیرش ارسال و پیگیری نمایند.

حجت الاسلام و المسلمین عمرانی فر چند توصیه به متقاضیانی که هنوز ثبت نام نکرده‌اند، داشت که به شرح ذیل است:

۱ـ همانگونه که در سامانه پذیرش و پایگاه اطلاع رسانی یادآوری شد، داوطلبان لازم است قبل از ثبت نام و هر اقدامی، دفترچه راهنمای پذیرش را به دقت مطالعه کنند. اکثر سؤالاتی که به سامانه پشتیبانی ارسال شده، حاکی از عدم مطالعه دقیق دفترچه است.

۲ـ برای تسهیل ثبت نام و عدم مواجهه با ترافیک ، پیشنهاد می‌شود ثبت نام خود را به روزهای پایانی ثبت نام موکول نکنید.

۳ـ از آنجایی که سامانه پذیرش، به صورت هوشمند طراحی شده است، پس از وارد کردن اطلاعات داوطلب، سامانه با توجه به اطلاعات ثبت شده، برنامه‌های آموزشی مجاز را جهت انتخاب، به شما نمایش می‌دهد؛ از این رو لازم است در ثبت اطلاعات داوطلب، نهایت دقت را داشته باشید.

۴ـ در صورت بروز خطا یا ایجاد سؤال، فقط از طریق سامانه پشتیبانی (واقع در سامانه پذیرش) اقدام به ارسال سؤال نمایید و از تماس تلفنی یا مراجعه حضوری به جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) خودداری کنید.

۵- داوطلبان محترم توجه کنند حتما اطلاعات ثبت نامی خود را در هنگام ثبت نام مشاهده نمایند و اگر فرد دیگری برای آنها ثبت نام می‌کند، قبل از تکمیل ثبت نام همه اطلاعات را بررسی و در صورت نیاز نسبت به اصلاح آن اقدام نمایند.

۶- داوطلبان باید اطلاعات کارت ثبت نام، تراکنش مالی و کد رهگیری ثبت نام خود را تا پذیرش نهایی نگهداری نمایند، دریافت تمامی خدمات از طریق سامانه بر پایه این اطلاعات می‌باشد.

۷- داوطلبانی که در هنگام خرید با تراکنش ناموفق مواجهه شده اند، با توجه به توضیحات بند 6 و 7 مندرج در صفحه خرید کارت کارت اقدام نمایند.

ورود به سامانه پذیرش