ثبت نام نهایی پذیرفته شدگان سطح ۲ و بازپذیری

به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان سطح 2 و بازپذیری می رساند، ثبت نام نهایی از ساعت 10 امروز (دوشنبه، 19 شهریور) آغاز و تا ساعت 12 روز پنجشنبه (22 شهریور) ادامه خواهد داشت. با توجه به اینکه انتخاب نیمسال برای آن دسته از پذیرفته شدگان سطح 2 که در یکی از برنامه های تمام وقت خوابگاهی، تمام وقت روزانه و نیمه وقت صبح پذیرفته شده اند، در این مرحله صورت می گیرد، لازم است افرادی که قصد انتخاب نیمسال اول را دارند با توجه به محدودیت ظرفیت این نیمسال نسبت به ثبت نام خود در اسرع وقت اقدام کنند. بدیهی است چنانچه داوطلبان این برنامه ها به هر دلیلی نتوانند نیمسال اول را انتخاب کنند، به نیسمال دوم منتقل شده و امکان تغییر نیمسال آنها وجود نخواهد داشت.

کدهای تحصیلی بعد از پایان زمان ثبت نام نهایی و بررسی و تأیید مدارک، صادر و به وسیله پیامک برای افرادی که ثبت نام آنها کامل بوده است ارسال می گردد.

تذکر مهم: برای ثبت نام نهایی صرفاً از کامپیوتر یا لپ تاپ استفاده کنید. بهتر است مرورگر شما فایرفاکس (موزیلا) باشد. درباره جزئیات مربوط به طول و عرض و حجم تصاویر توضیحات لازم در راهنمای ویرایش مدارک داده شده است که از یکی از لینکهای ذیل قابل دریافت است. حتماً دفترچه راهنمای ثبت نام نهایی را به دقت مطالعه بفرمایید.

ثبت نام نهایی

دریافت فرم رضایت‎نامه سرپرست

دفترچه راهنمای ثبت نام نهایی سطح 2 و بازپذیری      راهنمای ویرایش مدارک

راهنمای طلاب جدیدالورود مرکز آموزش مجازی (الکترونیکی)