تمدید ثبت نام نهایی پذیرفته شدگان تمامی مقاطع

به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان سطح 2، بازپذیری، سطح 3 و سطح 4 می رساند که ثبت نام نهایی تا ساعت 8 روز شنبه، 31 شهریور، تمدید شد. افراد جامانده از ثبت نام و افرادی که قبولی آنها به تازگی اعلام شده است، لازم است تا زمان اعلام شده ثبت نام نهایی خود را تکمیل کنند. لطفاً قبل از ثبت نام حتماً دفترچه ثبت نام نهایی را به دقت مطالعه کنید و به نکات ذیل نیز توجه نمایید:

1.یکی از مدارکی که در این مرحله باید ارسال شود، فرم تکمیل شده رضایتنامه سرپرست است که نمونه خام آن از لینک «دریافت فرم رضایتنامه سرپرست» قابل دریافت است (رضایتنامه هایی که در قالب این فرم ارائه نشود، تأیید نخواهد شد). علاوه بر این، پذیرفته شدگان سطح 4 لازم است فرم تکمیل شده تعهد اتمام دوره را هم ارسال نمایند.

2. بعد از اتمام ثبت نام پیغامی به صورت «اطلاعات شما با موفقیت ذخیره گردید» نمایش داده می شود که به معنای اتمام ثبت نام نهایی شماست، لذا فقط در صورتی که نیازمند ویرایش مدارک ارسالی خود هستید، مجدداً اقدام به ثبت نام کنید. لازم به ذکر است با توجه به اینکه مدارک ارسالی بلافاصله قابل تأیید نیست و بعد از اتمام زمان ثبت نام، بررسی آنها توسط پذیرش آغاز می شود، در صورت ورود مجدد به سامانه ثبت نام نهایی، از شما مجدداً ارسال مدارک قبلی را می خواهد.

2. کدهای تحصیلی بعد از پایان زمان ثبت نام نهایی و بررسی و تأیید مدارک، صادر و به وسیله پیامک برای افرادی که ثبت نام آنها کامل بوده است ارسال می گردد.

3. تمامی پذیرفته شدگان دوره حضوری سطح 3 و پذیرفته شدگان سطح 4، در نیمسال اول مشغول به تحصیل خواهند شد، ولی نیمسال تحصیلی داوطلبان دوره مجازی و غیرحضوری، با توجه به نیمسال انتخابی آنها در مرحله ثبت نام آزمون، در یکی از دو نیمسال اول یا دوم خواهد بود.

4. توضیحات لازم در بندهای فوق، دفترچه راهنما و سایر دفترچه های ذیل ارائه شده است، لذا تنها در صورت بروز سؤال با مشکلی که در این منابع توضیح داده نشده است، با پذیرش جامعه الزهراء تماس بگیرید و از اشغال بی مورد خطور تلفن جامعه الزهراء پرهیز نمایید.

5. حتی الامکان مشکلات خود را از طریق سامانه «ارسال و پیگیری درخواستها» منعکس نمایید. بیشتر درخواستها حداکثر تا 24 ساعت پاسخ داده خواهد شد و شما می توانید با استفاده از شناسه درخواست ارائه شده، از طریق لینک «پیگیری درخواستها»پاسخ را مشاهده نمایید.

تذکر مهم: برای ثبت نام نهایی صرفاً از کامپیوتر یا لپ تاپ استفاده کنید. بهتر است مرورگر شما فایرفاکس (موزیلا) باشد. درباره جزئیات مربوط به طول و عرض و حجم تصاویر توضیحات لازم در راهنمای ویرایش مدارک داده شده است که از یکی از لینکهای ذیل قابل دریافت است. حتماً دفترچه راهنمای ثبت نام نهایی را به دقت مطالعه بفرمایید.

دفترچه راهنمای ثبت نام نهایی سطح 2 و بازپذیری

دفترچه راهنمای ثبت نام نهایی سطح 3 و 4

دریافت فرم رضایت‎نامه سرپرست

دریافت فرم تعهد اتمام دوره (ویژه پذیرفته شدگان سطح 4)