اطلاعیه شماره ۱ سنجش و پذیرش - ۲۵ آذر ۱۳۹۷

به اطلاع داوطلبان محترم آزمون سال تحصیلی 99-98 می‎رساند:

1. آن دسته از طلاب سطح 2 جامعة الزهراء (سلام الله علیها) که سال آخر تحصیل خود را می‌گذرانند و متقاضی شرکت در آزمون سطح 3 هستند، لازم است «فرم مخصوص ثبت میانگین تعداد واحدهای گذرانده» مندرج در انتهای دفترچه راهنمای ثبت نام را تکمیل و به ترتیبی که در دفترچه توضیح داده شده است، به جای مدرک تحصیلی ارسال کرده و در زمان مصاحبه به سنجش و پذیرش جامعة الزهراء3تحویل نمایند.

2. داوطلبانی که مدرک کارشناسی خود در رشته‌های همسو را بر مبنای حفظ کل قرآن اخذ کرده‎اند، امکان شرکت در آزمون سطح 3 را ندارند.

3. فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی دانشگاه های امام صادق (علیه اسلام) و شهید مطهری در رشته های همسو، در صورت شرکت و قبولی در آزمون سطح 3، از گذراندن واحدهای پیش نیاز معاف هستند.

4. معدل اعلام شده باید معدل مقطع تحصیلی‌ای باشد که داوطلب در سامانه انتخاب کرده است.

5. امکان تحصیل هم زمان در هیچ یک از یک برنامه های حضوری، مجازی و غیرحضوری برای داوطلبان وجود ندارد.

موفق باشید

معاونت آموزشی تربیتی