اطلاعیه شماره ۴: اعلام شرایط و شیوه ثبت نام داوطلبان غیرایرانی

داوطلبان غیرایرانی پذیرش در جامعة الزهراء (سلام الله علیها)، لازم است بر اساس شرایط‌‎‌شان، به شیوه‌های ذیل برای ثبت نام عمل کنند:

1. آن دسته از داوطلبان غیرایرانی متقاضی پذیرش در سطح 2 که مدرک دیپلم خود را در ایران اخذ کرده‎اند، می‌توانند با مراجعه به سایت paziresh.jz.ac.ir، بخش ثبت نام آزمون سطح 2، با مطالعه کامل دفترچه راهنمای آزمون سطح 2 و در صورت دارابودن شرایط، اقدام به خرید کارت آزمون و ثبت نام نمایند.

2. داوطلبان غیرایرانی متقاضی سطح 2 که دیپلم‌شان را از سایر کشورها اخذ کرده‌اند، می‎توانند با مراجعه به بخش «سامانه ثبت نام» در سایت j-alzahra.org و مطالعه شرایط و ضوابط پذیرش دوره کارشناسی، در صورت دارا بودن شرایط، در این دوره ثبت نام کنند.

3. داوطلبان غیرایرانی دارای مدرک سطح 2 (کارشناسی) از جامعة الزهراء (سلام الله علیها) یا جامعة المصطفی (صلّی الله علیه و آله) می‌توانند تا 20 دی ماه 1397، با مراجعه به بخش «سامانه ثبت نام» در سایت J-alzahra.org و مطالعه کامل دفترچه راهنمای آزمون کارشاسی ارشد، در صورت دارابودن شرایط، در آزمون کارشناسی ارشد ثبت نام کنند.

دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ارشد بین الملل

شرایط و ضوابط پذیرش کارشناسی بین الملل