دریافت نمونه سؤال آزمون

داوطلبان گرامی می توانند ازساعت 9 روز دوشنبه، مورخ 1بهمن 1397، از طریق لینک ذیل در فروشگاه الکترونیک سایت جامعه الزهرا (سلام الله علیها) نسبت به خرید اینترنتی نمونه سؤالات آزمون سال های قبل اقدام نمایند.

شایان ذکر است که ارائه این نمونه سؤالات فقط جنبه آشنایی با شیوه آزمونهای جامعة الزهراء (سلام الله علیها) را دارد. بر همین اساس، در سطوح یا رشته هایی که منابع آزمون نسبت به سال قبل تغییر کرده است، سؤالات همان منابع سال قبل، بدون تغییر ارائه شده است. این تغییر شامل منابع آزمون سطح 2 (حذف کتاب «حماسه حسینی» و اضافه شدن کتاب «احکام ویژه دختران»)، منابع رشته مطالعات زنان در آزمون سطح 3 (اضافه شدن کتابهای «زن در اسلام» و «خانواده در اسلام») و رشته فقه خانواده در سطح 4 (حذف کتاب «سیره تربیتی» و تغییر محدوده مکاسب محرمه) می گردد، لذا لازم است داوطلبان این سطوح و رشته ها برای خرید نمونه سؤال این نکته را لحاظ نمایند.

خرید نمونه سؤال آزمون (سؤالات ازمون سال تحصیلی 98-97)