ثبت نام سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ (همه سطوح) ویژه داوطلبان ایرانی و اتباع با شرایط خاص

به اطلاع داوطلبان محترم سال تحصیلی 1402-1401 در تمامی سطوح (سطح 2، بازپذیری، سطح 3، سطح 4، دور عالی فقه و کارشناسی ارشد بین الملل) می‌رساند ثبت نام آزمون جامعة الزهراء (سلام الله علیها) آغاز شد و تا 26 فروردين 1401 ادامه خواهد داشت.

داوطلبان می‌توانند ابتدا با خرید کارت آزمون سطح مورد نظر و دریافت اطلاعات ثبت نام، به صفحه ثبت نام آن سطح مراجعه کرده و اقدام به ثبت نام نمایند. لطفاً پیش از ثبت نام حتماً دفترچه‌های راهنما را به دقت مطالعه بفرمایید.

ثبت نام سطح 2 (اولین مقطع تحصیلی در جامعة الزهراء - ویژه داوطلبان دارای مدرک دیپلم یا بالاتر در رشته های غیرهمسو)

ثبت نام سطح 3 (کارشناسی ارشد - ویژه داوطلبان ایرانی دارای مدرک سطح 2 یا کارشناسی در رشته‌های همسو)

ثبت نام سطح 4 (ویژه داوطلبان ایرانی دارای مدرک سطح 3 حوزه)

ثبت نام دوره عالی فقه و اصول - ویژه داوطلبان ایرانی

ثبت نام بازپذیری (ویژه داوطلبانی ایرانی که حداقل 75 واحد درسی را در سطح 2 گذرانده‌اند)

ثبت نام کارشناسی ارشد بین الملل- ویژه داوطلبان غیرایرانی

سؤالات متداول

کانال اطلاع رسانی سنجش و پذیرش (پیام رسان سروش)

(https://sapp.ir/joinchannel/QUl0xEdtXj2HJSPBaVCkf1vT)

توجه: برای اتصال به کانال اطلاع رسانی سنجش و پذیرش و عضویت در آن، لازم است آخرین نسخه سروش پلاس را نصب نمایید.