اعلام نتایج نهایی پذیرش سال تحصیلی ۹۸-۹۷

ضمن تبریک اعیاد و مناسبتهای ماه ذی الحجه، به اطلاع کلیه داوطلبان محترم می رساند که نتایج نهایی پذیرش سال تحصیلی 98-97 بر اساس جدول زمان بندی ذیل اعلام خواهد شد:

مقطع

تاریخ اعلام نتیجه نهایی

آغاز ثبت نام نهایی

بازپذیری (سطح 1 به 2)

پنجشنبه، 15 شهریور، ساعت 10 صبح

یکشنبه، 18 شهریور، 10 صبح

سطح 2

پنجشنبه، 15 شهریور، ساعت 10 صبح

یکشنبه، 18 شهریور، 10 صبح

سطح 3

یکشنبه، 18 شهریور،

ساعت 10 صبح

متعاقباً از طریق سامانه اعلام می شود

سطح 4

یکشنبه، 18 شهریور

ساعت 16

متعاقباً از طریق سامانه اعلام می شود

نکات مهم:

1. آن دسته از طلابی که موفق به اخذ امتیاز لازم نشده اند، می توانند از تاریخ اعلام نتایج به مدت 3 روز با مراجعه به خبر «ثبت اعتراض» در همین سامانه نسبت به ثبت اعتراض خود اقدام نمایند.
  2. داوطلبانی که نتیجه آزمون آنها «در حال بررسی» اعلام شده است، با توجه به اینکه مدارک ارسالی آنها ناقص بوده است، حداکثر تا 2 روز بعد از اعلام نتایج می توانند مدارک مربوطه را از طریق لینک "ارسال و پیگیری" سامانه پذیرش، درخواست خود را به پشتیبانی پذیرش ارائه نمایند. لازم به ذکر است که وضعیت نهایی پذیرش این افراد بعد از بررسی مدارک مشخص می شود و ارسال مدرک به هیچ وجه به معنای پذیرش نیست.
  3. با توجه به ظرفیت محدود برای پذیرش داوطلبان سطح 2 در نیمسال اول، اولویت با داوطلبانی است که زودتر اقدام به ثبت نام نهایی و تعیین نیمسال خود نمایند. لطفاً در این باره برنامه ریزی لازم را داشته باشید، زیرا اعتراض نسبت به تغییر نیمسال پس از ثبت نام نهایی، قابل بررسی نیست.
  4. آن دسته از داوطلبان پذیرفته شده در دوره بازپذیری و سطح 2 که دارای سابقه تحصیلات حوزوی در یکی از مدارس مرکز مدیریت خواهران هستند، لازم است برای معادل سازی دروس حداکثر تا روز یکشنبه، 18 شهریور، اقدام به ارسال اصل ریزنمرات ممهور به مهر مرکز مدیریت به آدرس ذیل نمایند: قم، بلوار بوعلی، جامعه الزهراء، اداره کل خدمات آموزش، طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی، کارشناس انتقالی بازپذیری. لازم به ذکر است افرادی که دارای مدرک سطح 1 هستند لازم است کپی مدرک خود را هم به آدرس فوق ارسال نمایند.

مشاهده نتیجه نهایی

دفترچه راهنمای ثبت نام نهایی سطح 2 و بازپذیری      راهنمای ویرایش مدارک        راهنمای تصویری ثبت نام نهایی

دریافت فرم رضایت‎نامه سرپرست

راهنمای طلاب جدیدالورود مرکز آموزش مجازی (الکترونیکی)